Segasa, especialistes en el sector duaner

SEGASA, SOCIEDAD EUROPEA DE GESTIÓN ADUANERA, S.A., és una agència de duanes a Barcelona que ofereix serveis per a l'exportació, trànsit o importació de mercaderies a tot el món.

content
content
content
content
... ...

La nostra flota, fa més de 100 anys amb el "Freixas 1" i "Freixas 2", fins els nostres dies

Més de 100 anys d'experiència gestionant el transport de mercaderies

SEGASA, SOCIEDAD EUROPEA DE GESTIÓN ADUANERA, S.A., és una companyia líder en el sector duaner i del transport de mercaderies. Fundada el 1984, SEGASA és una empresa familiar dirigida per Ernest Freixas, agent de duanes, que arriba ja a la quarta generació d'una família a la qual hi ha hagut des d'agents de duanes i naviliers, fins armadors de vaixells i capitans de la Marina Mercant. En definitiva, més de 100 anys dedicats a gestionar amb èxit el transport de mercaderies a tot el món.

Fidelitzar el client oferint el millor servei

La filosofia de SEGASA és oferir sempre el millor servei al client, tant per a exportació, com per al trànsit o la importació, adaptant els serveis a les necessitats i característiques de cada negoci. SEGASA contribueix així a l'expansió econòmica de les companyies que recorren a la nostra assessoria.

A SEGASA som experts en el nostre sector i oferim solucions amb la màxima flexibilitat per que el nostre client pugui adaptar-se a les condicions del mercat. El nostre objectiu és fidelitzar el nostre client, oferint el millor servei en totes i cadascuna de les operacions.

... ...
...

Deixa't assessorar i assegura l'èxit de les teves operacions logístiques.

Més de 100 anys gestionant amb èxit el transport de mercaderies a tot el món

...