Vaixell de càrrega Carmen Freixas, 1940.


Operació de càrrega de Contenidors al port de Barcelona, 2010.

Empresa

SEGASA, SOCIEDAD EUROPEA DE GESTIÓN ADUANERA, S.A., és una companyia líder en el sector duaner i del transport de mercaderies. Fundada el 1984, SEGASA és una empresa familiar dirigida per Ernest Freixas, agent de duanes, que arriba ja a la quarta generació d'una família a la qual hi ha hagut des d'agents de duanes i naviliers, fins armadors de vaixells i capitans de la Marina Mercant. En definitiva, més de 100 anys dedicats a gestionar amb èxit el transport de mercaderies a tot el món.

La filosofia de SEGASA és la d'oferir un immillorable servei al client, tant per a exportació, com per al trànsit o la importació, posant a la seva disposició serveis globals personalitzats i adaptats a les necessitats i característiques de cada negoci. SEGASA contribueix així a l'expansió econòmica de les companyies que recorren a la nostra assessoria.

A SEGASA oferim i donem solucions comptant amb les tecnologies més modernes. El nostre equip de professionals especialitzats és expert en oferir la màxima flexibilitat per adaptar-se a les condicions del mercat i donar el millor servei i fiabilitat en totes i cadascuna de les operacions que ens confien els nostres clients.

 

 

Pioners en la incorporació de mitjans electrònics en el despatx de duanes

SEGASA va ser la primera empresa a tota Espanya en transmetre un Despatx de Duanes per mitjans electrònics al 1994. Allò va significar l’inici de la gran transformació de la Duana espanyola, adequant-se al projecte de la UE d’informatització de tot el procés del despatx duaner de les mercaderies.

Documento

El document adjunt és una còpia del que van signar totes les autoritats i inspectors de la Duana de Barcelona. Dues còpies més s’exhibeixen, una al hall d’entrada de la Duana de Barcelona, i l’altra al Col·legi d’Agents de Duanes de Barcelona.

SEGASA - SOCIEDAD EUROPEA DE GESTIÓN ADUANERA, S.A. Av. José Roca Suárez Llanos, 45, ESC 1, 1º 2ª 08329 Teià (Barcelona) SPAIN Tel: +34 93 343 58 58 Fax: +34 93 396 93 64

© Copyright. SEGASA - SOCIEDAD EUROPEA DE GESTIÓN ADUANERA, S.A. All rights reserved 2021